Werken bij Oaks Gastrobar

Wat leuk dat je onze vacature pagina komt bekijken! Heb je interesse om bij Oaks te komen werken? Bekijk dan onderstaand de openstaande vacatures en stuur ons je sollicitatie.

Staat jouw vacature er niet bij? Uiteraard zijn open sollicitaties welkom! We zullen na ontvangst van je motivatie en cv zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Openstaande vacatures:

Parttime kok

Wegens uitbreiding van ons keukenteam zoeken wij een kok.

Ben jij een ambitieuze kok en zoek je een leuke (bij)baan in een jonge dynamische omgeving waar je jezelf volledig kunt ontplooien? Of ben je (bijna) afgestudeerd als kok en wil je je carrière in het koksleven een goede start geven? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Oaks is een laagdrempelige gastrobar waar gasten lekker kunnen dineren in een gezellige ambiance. Onze keuken heeft een hoge kwaliteitsstandaard. We koken ambachtelijk met verse ingrediënten en serveren een divers aanbod van internationale gerechten waar we een eigen touch aan geven.

Qua gerechten zijn we graag verrassend in zowel smaak, combinaties als presentatie. We zoeken iemand met een pro-actieve houding die graag meedenkt en het maximale uit zichzelf wil halen voor onze gasten. Hiernaast is het belangrijk om te weten dat dat je terecht komt in een team waar iedereen elkaar respecteert, goed met elkaar overweg kan en er veel plezier wordt gemaakt.

Heb je interesse om ons keukenteam te versterken, stuur dan je sollicitatie naar info@oaksgastrobar.nl t.a.v. Marcel of Jeroen.

 

Keukenhulp m/v (vanaf 16 jaar)
Leuke bijbaan in een heel gezellig team.

Wij zoeken iemand die het leuk vind om te assisteren bij het bereiden van gerechten en die daarnaast verantwoordelijk is voor een ordelijke en schone keuken.

Je werkzaamheden in het kort:

  • Voorbereiden (Mise-en-place) van alle gerechten en benodigdheden voor de avond.
  • Meedraaien tijdens de shift met het doel uiteindelijk zelfstandig (voor)gerechten en desserts te kunnen maken.
  • Ondersteunen van de koks aan de warme kant. Je kunt hier denken aan het klaarzetten en opmaken van borden, ervoor zorgen dat er bij de uitgifte van gerechten alles tegelijk meekan, uitleg geven over gerechten en voor welke tafel deze zijn aan de pass, etcetera.
  • Zorg dragen voor een schone en ordelijke keuken. Dit doe je uiteraard niet alleen, dit doen we met het hele keukenteam.

Heb je interesse om bij ons te werken, stuur dan je sollicitatie naar info@oaksgastrobar.nl t.a.v. Marcel