Werken bij Oaks Gastrobar

Oaks is een laagdrempelige gastrobar met een ongedwongen sfeer waar gastvrijheid belangrijk is. Mensen kunnen samen genieten van verschillende kleine gerechtjes of á la carte dineren met een passend glas wijn of speciaalbiertje. Er is een gezellige mix van dineren en borrelen. Bij mooi weer is zowel het voorterras als onze knusse binnentuin geopend.

Spreekt dit jou aan en heb je interesse om bij Oaks te komen werken? Bekijk onderstaand de openstaande vacatures en stuur je motivatie met cv naar info@oaksgastrobar.nl

Staat jouw vacature er niet bij? Uiteraard zijn open sollicitaties welkom! We zullen na ontvangst van je motivatie en cv zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Openstaande vacatures:

Zelfstandig werkend kok m/v
Je hebt passie voor koken, oog voor detail, vakkennis en vindt het leuk om actief mee te denken en bij te dragen aan het samenstellen van de veelzijdige menukaart. Aandacht voor smaak en presentatie vind je belangrijk. Je bent medeverantwoordelijk voor de keuken en kunt deze ook goed zelfstandig draaien. Je bewaart de rust tijdens de piekmomenten en bent open in de communicatie richting je collega’s.

We houden van een gezellige, gastvrije sfeer, waar onze gasten genieten van lekker vers en goed eten en onze medewerkers met veel plezier werken. We vinden jouw interesses en kwaliteiten belangrijk en helpen je desgewenst waar mogelijk door te ontwikkelen. Trainingen en cursussen behoren hierbij tot de mogelijkheden.

De werktijden in de keuken zullen worden afgestemd met je collega’s, hierdoor zullen deze per week verschillen en zijn van dinsdag t/m zaterdag tussen 13:00 en +/- 23:00. Ook een 4 daagse werkweek op basis van fulltime uren of een 32-urige werkweek behoort tot de mogelijkheden. Salaris is afhankelijk van opleiding en/of ervaring.

Heb je interesse bij ons te komen werken? Laat het weten middels je motivatiebrief en cv. Deze kun je sturen naar info@oaksgastrobar.nl.