Werken bij Oaks Gastrobar

Oaks is een laagdrempelige gastrobar met een ongedwongen sfeer waar gastvrijheid belangrijk is. Mensen kunnen samen genieten van verschillende kleine gerechtjes of á la carte dineren met een passend glas wijn of speciaalbiertje. Er is een gezellige mix van dineren en borrelen. Bij mooi weer is zowel het voorterras als onze knusse binnentuin geopend.

Spreekt dit jou aan en heb je interesse om bij Oaks te komen werken? Bekijk onderstaand de openstaande vacatures en stuur je motivatie met cv naar info@oaksgastrobar.nl

Staat jouw vacature er niet bij? Uiteraard zijn open sollicitaties welkom! We zullen na ontvangst van je motivatie en cv zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Openstaande vacatures:

Zelfstandig werkend kok m/v (fulltime)
Ben jij een ambitieuze zelfstandig werkend kok en zoek je een leuke baan in een jonge dynamische omgeving waar je jezelf volledig kunt ontplooien? Of ben je (bijna) afgestudeerd als zelfstandig werkend kok en wil je je carrière in het koksleven een goede start geven? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Oaks is een laagdrempelige gastrobar waar gasten lekker kunnen dineren in een gezellige ambiance. Onze keuken heeft een hoge kwaliteitsstandaard waarbij we werken met gerechten in een range van commercieel/herkenbaar naar gerechten uit het hogere segment. We werken met verse ingrediënten en willen waar mogelijk verrassend zijn in onze smaken en combinaties.

Qua gerechtenpresentatie vinden we het belangrijk om ieder gerecht als een ‘plaatje’ voor onze gasten neer te zetten. Creativiteit speelt hierbij een belangrijke rol en je krijgt hier dan ook veel vrijheid in.

We zoeken iemand met ambitie om het maximale uit zichzelf te halen voor onze gasten en die het leuk vind om actief mee te denken en bij te dragen aan het samenstellen van de veelzijdige menukaart. Als onderdeel van het team ben je medeverantwoordelijk voor de keuken en je kunt deze ook goed zelfstandig draaien. Je bewaart de rust tijdens de piekmomenten en bent open in de communicatie richting je collega’s.

Hiernaast houden wij van gezelligheid onderling, van een plezierige werksfeer in het bedrijf en vinden het daarom belangrijk dat je goed in het team past. Ook vinden we jouw interesses en kwaliteiten belangrijk en helpen je desgewenst waar mogelijk door te ontwikkelen. Trainingen en cursussen behoren hierbij tot de mogelijkheden.

De werktijden in de keuken zullen worden afgestemd met je collega’s en zijn van dinsdag t/m zaterdag tussen 13:00 en +/- 23:00. Salaris is afhankelijk van opleiding en/of ervaring.

Heb je interesse bij ons te komen werken? Laat het weten middels je motivatiebrief en cv. Deze kun je sturen naar info@oaksgastrobar.nl.Parttime Medewerker bediening m/v
Ben jij sociaal vaardig, representatief en heb je ervaring in de bediening? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je vind het leuk om gasten te ontvangen, te bedienen, ervoor te zorgen dat ze niets tekort komen en ze een geweldige avond te bezorgen. Ook hou je overzicht en weet je precies wat er speelt in jouw wijk tijdens de avond. Wat wij bieden is een leuke (bij)baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid in een gezellig team.

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die vooral beschikbaar is in en rondom de weekenden (zondags vrij) en op bepaalde feestdagen.

Bij Oaks vinden we jouw kwaliteiten en interesses belangrijk en helpen we waar mogelijk door te ontwikkelen. Training en cursussen behoren hierbij tot de mogelijkheden.

Lijkt het je leuk om bij ons te werken? Stuur dan je motivatie met cv naar info@oaksgastrobar.nl.

 

Keukenhulp m/v (vanaf 16 jaar)
Leuke bijbaan in een heel gezellig team.

Wij zoeken iemand die het leuk vind om te assisteren bij het bereiden van gerechten en die daarnaast verantwoordelijk is voor een ordelijke en schone keuken.

Je werkzaamheden in het kort:

  • Voorbereiden (Mise-en-place) van alle gerechten en benodigdheden voor de avond.
  • Meedraaien tijdens de shift met het doel uiteindelijk zelfstandig (voor)gerechten en desserts te kunnen maken.
  • Ondersteunen van de koks aan de warme kant. Je kunt hier denken aan het klaarzetten en opmaken van borden, ervoor zorgen dat er bij de uitgifte van gerechten alles tegelijk meekan, uitleg geven over gerechten en voor welke tafel deze zijn aan de pass, etcetera.
  • Zorg dragen voor een schone en ordelijke keuken. Dit doe je uiteraard niet alleen, dit doen we met het hele keukenteam.

Lijkt het je leuk om dit allemaal te gaan leren? Of heb je al enige ervaring? Stuur dan je cv en/of motivatie naar info@oaksgastrobar.nl.Spoelmedewerker m/v (vanaf 16 jaar)
Leuke bijbaan!

Wij zoeken een aanpakker die ervoor kan zorgen dat ons servies, ons bestek, maar ook al ons keukengerei tiptop in orde en schoon is. Uiteraard zorg je er ook voor dat jouw afdeling altijd netjes en schoon is, zodat je optimaal je werk kunt doen. Vergis je niet, het is in de piek hard werken, maar het is ook heel dankbaar, want zonder jouw werk lopen immers alle processen vast.

Verder is het ook gewoon heel gezellig werken, we proberen veel lol te maken en bij grote drukte sta je er niet alleen voor, want dan plannen we voor jou een extra collega in.

Mocht je het leuk lijken, zijn er ook mogelijkheden om door te groeien. Keukenhulp, medewerker pass, bar, bediening, er zijn genoeg opties om je ook in de toekomst een leuke bijbaan te kunnen bieden.

Heb je interesse? Stuur dan je cv en/of motivatie naar info@oaksgastrobar.nl.