Dineren bij Oaks

Op dit moment is ons restaurant nog gesloten i.v.m. de lancering van een pop-up terras aan het Willem Wilminkplein in Enschede. Wij hopen u daar te mogen ontvangen.

Rond 1 juli verwachten we tevens ons restaurant weer te heropenen, zodat u ons kunt bezoeken op 2 locaties. Zodra wij het restaurant openen, zullen wij dit op deze website en onze social media kanalen vermelden.

Oaks is een laagdrempelige gastrobar om lekker te dineren of borrelen in een gezellige ambiance. Onze koks werken met hoogwaardige producten en verse ingrediƫnten.

Geniet van een avondje tafelen in ons restaurant met ons “Proef” menu, waarbij wij iedere 2 maanden een ander land, regio of werelddeel kiezen en voor u hieruit een mooie selectie kleine gerechtjes in 2,3 of 4 gangen midden op tafel presenteren, zodat u met uw gezelschap gezellig een avondje kunt delen en/of veel verschillende smaken kunt proeven.

Zelf kleine gerechtjes kiezen? Maak dan uw keuze van onze Small dishes kaart om gezellig samen van te genieten.

Liever niet delen? Kies dan voor heerlijke gerechten van onze Ć  la carte.

Voor groepen
Bent u met een (grote) groep en zoekt u een unieke en gezellige manier van uit eten gaan? Neem dan contact met ons op via: info@oaksgastrobar.nl . Wij spreken graag de mogelijkheden met u door.