Dineren bij Oaks

Oaks is een laagdrempelige gastrobar om lekker te dineren of borrelen in een gezellige ambiance. Onze koks werken met hoogwaardige producten en verse ingrediënten.

Geniet van een avondje tafelen in ons restaurant met ons Chef’s Sharing (op reservering) dinner. Hierbij krijgt u een mooie selectie gerechtjes gekozen door onze chef in 3,4 of 5 gangen midden op tafel gepresenteerd, zodat u met uw gezelschap gezellig een avondje kunt delen en/of veel verschillende smaken kunt proeven.

Zelf kleine gerechtjes kiezen? Maak dan uw keuze van onze Foods kaart om gezellig samen van te genieten als diner of bij de borrel.

Liever niet delen? Kies dan voor heerlijke gerechten van onze à la carte.

September, maand van de Proef Eet. Geen normale Proef Eet in Enschede dit jaar, maar de hele maand september kunt u wel komen genieten van een speciaal Proef Eet menu bij Oaks. Wij hebben gekozen voor een Chef’s Sharing 3 gangen verrassing voor 29,50 p.p. Deze is naar wens uit te bereiden naar 4 (35,50 p.p.) of 5 (42,- p.p.) gangen.

Bekijk onderstaand onze menukaart of download onze pdf.


Voor groepen
Bent u met een (grote) groep en zoekt u een unieke en gezellige manier van uit eten gaan? Neem dan contact met ons op via 053 – 737 00 89 of stuur een e-mail naar info@oaksgastrobar.nl . Wij spreken graag de mogelijkheden met u door.